Aici postati greselile de fisier
3 participanți
Greseli Fisier
Holding- Admin
Data de inscriere : 23/05/2010
Varsta : 28
Localizare : Pe Luna
- Mesaj n°1
Greseli Fisier
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°2
Re: Greseli Fisier
Mie imi trebuia Louis Dodds-Lincoln City , nu nu stiu ce Rhian Dodds pe care l-ai pus tu!
Pe ashton ti-am zis sa-l faci de banda!Buckley nu are finishing la 97 cum am zis...
La ashton trebuie pass 99-99 In rest e bine si fa ce ti-am zis.... ms! si fa-mi calumea! si la buckley dribling 99 si la ashton 96!
Pe ashton ti-am zis sa-l faci de banda!Buckley nu are finishing la 97 cum am zis...
La ashton trebuie pass 99-99 In rest e bine si fa ce ti-am zis.... ms! si fa-mi calumea! si la buckley dribling 99 si la ashton 96!
dRq*- Admin
- Mesaj n°3
Sarky am descoperit Doua greseli la echipa in Loc sa imi pui Pe H.Camara de la Wigan Athletic care este atacant ii lai pus lu ala cu NewCastle si mie miaia psu un fundas si apropo pe care il cheam tot camara da nu e cel bun daca te uti atent al lciitati uitate ca screi la castigatori la ac milan Camara de la Wigan . Mai crestemil si pa N'zgobia ca nu lai crescut de 92 cat ar fi trebuit.....Ms mult pentr intelgere da sa nu uiti sa mil cresti pe n'zgobia si sa mil aduci la echipa pe Camara de al Wigan care ii lai dat lu ala cu New Castle ..ok?
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°4
ciocolate a scris:Mie imi trebuia Louis Dodds-Lincoln City , nu nu stiu ce Rhian Dodds pe care l-ai pus tu!
Si nu il am pe Gekas!
Holding- Admin
Varsta : 28
Localizare : Pe Luna
- Mesaj n°5
GATA:d:d:d
cobrra4you- FB Member
Data de inscriere : 06/07/2010
- Mesaj n°6
.................
wa am 10 jucatori al nwecatsal paito unde e de la sion
dRq*- Admin
- Mesaj n°7
Sark eu il vreau ep H.Camara de la newcastle nu pe blegu ala de fundas pe care lai transformat tu in atacant si iai schimbat numele din camara in H.camara da sa sti ca nu is prost daca imi repariaceasta gresaala ma voi mai juca in fifa4boys daca nu......nu!
dRq*- Admin
- Mesaj n°8
dRq* a scris:Sark eu il vreau ep H.Camara de la newcastle nu pe blegu ala de fundas pe care lai transformat tu in atacant si iai schimbat numele din camara in H.camara da sa sti ca nu is prost daca imi repariaceasta gresaala ma voi mai juca in fifa4boys daca nu......nu!
Si apropo eu lam castigat pe H.Camara la licitatii de ce ii lai pus lui(Newcastle) nu te inteleg ?
|
|